VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label)

Be the first to review this product

€99.95

Quick Overview

Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label) kussen is een donzen hoofdkussen met zacht middendeel en stevige rand. De kern is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes en de rand is gevuld met 85% ganzenveertjes en 15% ganzendons.

Details

Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label) kussen is een donzen hoofdkussen met zacht middendeel en stevige rand. De kern van het Comfort kussen is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes. De rand is gevuld met 85% ganzenveertjes en 15% ganzendons. Het middendeel is zacht, de rand van ganzenveertjes is stevig.

De tijk van de VanDyck kussens is zo dicht geweven dat er geen veertje uit zullen steken. Ook mensen met een allergie voor huisstofmijt hoeven niks te vrezen. De tijk bestaat voor 100% uit fijne gekamde katoen.

Vulling: Middendeel: 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes
Rand: 85% kleine witte ganzenveren en 15% witte ganzendons
Tijk: Fijne gekamde katoen
Vulgewicht: 300 + 750 gram

Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk VanDyck

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.