VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label)

Meer afbeeldingen

VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label)

€ 99,95
Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label) kussen is een donzen hoofdkussen met zacht middendeel en stevige rand. De kern is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes en de rand is gevuld met 85% ganzenveertjes en 15% ganzendons.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Comfort (Rood Label) kussen is een donzen hoofdkussen met zacht middendeel en stevige rand. De kern van het Comfort kussen is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes. De rand is gevuld met 85% ganzenveertjes en 15% ganzendons. Het middendeel is zacht, de rand van ganzenveertjes is stevig.

  De tijk van de VanDyck kussens is zo dicht geweven dat er geen veertje uit zullen steken. Ook mensen met een allergie voor huisstofmijt hoeven niks te vrezen. De tijk bestaat voor 100% uit fijne gekamde katoen.

  Vulling: Middendeel: 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes
  Rand: 85% kleine witte ganzenveren en 15% witte ganzendons
  Tijk: Fijne gekamde katoen
  Vulgewicht: 300 + 750 gram

  Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk VanDyck