VanDyck Donzen kussen Pure Nature Driekamer kussen

Meer afbeeldingen

VanDyck Donzen kussen Pure Nature Driekamer kussen

€ 79,95
Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Driekamer kussen is een donzen hoofdkussen dat is gevuld in de boven en onderkant met 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes en in de kern met kleine witte ganzenveertjes.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Driekamer kussen is een donzen hoofdkussen dat is gevuld met 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes. De onder- en bovenkant van het kussen is zacht en de kern van witte ganzenveren is stevig. Hierdoor is het een stevig hoofdkussen dat toch zacht aanvoelt. Dit iets stevigere donzen kussen is geschikt voor zij- en rugslapers met een gemiddelde schouderbreedte. 

  De tijk van de VanDyck kussens is zo dicht geweven dat er geen veertje uit zullen steken. Ook mensen met een allergie voor huisstofmijt hoeven niks te vrezen. De tijk bestaat voor 100% uit fijne gekamde katoen.

  Vulling: Boven- en onderkant: 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes
  Kern: kleine witte ganzenveertjes
  Tijk: Fijne gekamde katoen
  Vulgewicht: 1000 + 2 x 125 gram

  Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk VanDyck