VanDyck Donzen kussen Pure Nature Tweekamer kussen

Be the first to review this product

€69.95

Quick Overview

Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Tweekamer kussen is een donzen hoofdkussen dat is gevuld in de bovenkant met 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes en in de onderkant met kleine witte ganzenveertjes.

Details

Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Tweekamer kussen is een donzen hoofdkussen dat is gevuld met 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes. De onderkant van het kussen is gevuld met witte ganzendons. Hierdoor is het een stevig hoofdkussen dat toch zacht aanvoelt. Dit iets stevigere donzen kussen is geschikt voor zij- en rugslapers met een gemiddelde schouderbreedte.

De tijk van de VanDyck kussens is zo dicht geweven dat er geen veertje uit zullen steken. Ook mensen met een allergie voor huisstofmijt hoeven niks te vrezen. De tijk bestaat voor 100% uit fijne gekamde katoen.

Vulling: Bovenkant: 65% witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes
Onderkant: kleine witte ganzenveertjes
Tijk: Fijne gekamde katoen
Vulgewicht: 900 + 200 gram

Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk VanDyck

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.