VanDyck Perssure Relief kussen medium

Be the first to review this product

€99.95

Quick Overview

Het Vandyck Perssure Relief kussen medium met traagschuim neksteun zorgt ervoor dat u drukvelagend kan slapen. Door de toepassing van drukverlagende gelvezels wordt een betere drukverdeling slaaphouding mogelijk is.

Details

Het VanDyck Perssure Relief kussen medium met traagschuim neksteun zorgt ervoor dat u drukvelagend kan slapen. Voor een goede nachtrust is een gelijkmatige drukverdeling van het hoofd belangrijk. Hoe groter het oppervlak van het hoofd dat door het hoofdkussen ondersteund wordt, hoe gelijkmatiger de druk is verdeeld. Dit kussen lost dit probleem op door de toepassing van drukverlagende gelvezels en een traagschuim neksteun die ondersteuning geeft daar waar het nodig is, waardoor een betere slaaphouding mogelijk is.

Vulling: Slow Recovery Polyester Fiber + traagschuim neksteun
Tijk: 100% fijne Katoen
Gewicht: 1030 gram

Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk VanDyck

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.