VanDyck Synthetische kussen Allergy Free Medium

Be the first to review this product

€69.95

Quick Overview

Het VanDyck Synthetische kussen Allergy Free Medium heeft een tijk van 100% katoen die is behandeld met AEGIS™ ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY tegen huisstofmijt en bacteriën.

Details

Het VanDyck Synthetische kussen Allergy Free Medium heeft een tijk van 100% Microfiber. Deze tijk en de vulling van dit kussen zijn behandeld met AEGIS™ ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en vormt daarmee een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. Het kussen is uiteraard wasbaar op 60 C° en kan gewoon in de droger. Deze medium versie uit de Allergy Free collectie is één van de luxere uit de serie, want hij is voorzien van een mooi gevormde schoudercontour. Hierdoor komt het zwaartepunt van het hoofd in het midden van het kussen: waar het hoort. 

Vulling: Polyester vezelbolletjes (Comforel Cocoon Eco2 by Dacron)
Tijk: 100% Microfiber
Vulgewicht: 700 gram

Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk VanDyck

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.