VanDyck Ventilation kussen zacht en laag

Be the first to review this product

€39.95

Quick Overview

Het Vandyck Ventilation kussen zacht en laag zorgt ervoor dat u droog kan slapen. Vanwege de speciale luchtdoorlatende eigenschappen van de boven- en onderzijde is dit lage kussen voor buikslapers, maar ook bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Details

Het VanDyck Ventilation kussen zacht en laag zorgt ervoor dat u droog kan slapen. De ene mens heeft meer last van transpireren tijdens het slapen dan de andere. De VanDyck kussens uit de Ventilation-serie hebben tijken en vulmaterialen met een open structuur die de lucht circulatie bevorderen voor een frisse en droge nachtrust. Vanwege de speciale luchtdoorlatende eigenschappen van de boven- en onderzijde is dit lage kussen voor buikslapers, maar ook bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Vulling: open polyester vezelbolletjes
Tijk: 3D geweven polyester tijk, goed dooradembaar
Gewicht: 400 gram

Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk VanDyck

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.