VanDyck Ventilation kussen zacht en laag

Meer afbeeldingen

VanDyck Ventilation kussen zacht en laag

€ 39,95
Het Vandyck Ventilation kussen zacht en laag zorgt ervoor dat u droog kan slapen. Vanwege de speciale luchtdoorlatende eigenschappen van de boven- en onderzijde is dit lage kussen voor buikslapers, maar ook bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het VanDyck Ventilation kussen zacht en laag zorgt ervoor dat u droog kan slapen. De ene mens heeft meer last van transpireren tijdens het slapen dan de andere. De VanDyck kussens uit de Ventilation-serie hebben tijken en vulmaterialen met een open structuur die de lucht circulatie bevorderen voor een frisse en droge nachtrust. Vanwege de speciale luchtdoorlatende eigenschappen van de boven- en onderzijde is dit lage kussen voor buikslapers, maar ook bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  Vulling: open polyester vezelbolletjes
  Tijk: 3D geweven polyester tijk, goed dooradembaar
  Gewicht: 400 gram

  Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk VanDyck