Bella Donna Jersey hoeslaken, de koningin onder de hoeslakens

De Bella Donna jersey hoeslaken en moltons

Voor het Bella Donna hoeslakens gebruikt men uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in 54 kleuren. Daarom kiest Dreamland al ruim 30 jaar voor de topkwaliteit van de Bella Donna hoeslakens. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna hoeslakens is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat het Bella Donna hoeslakens altijd mooi strak om uw matras blijft zitten. De Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 40 cm. Voor topmatrassen is er de speciale Bella Donna Piccola ontwikkeld en voor extra dikke matrassen is er de Bella Donna Alto.

Prachtige, intense kleuren

Bella Donna Jersey heeft dankzij het gelijkmatige fijnmazige breisel een zeer uniform oppervlak. Hierdoor zijn de kleuren zeer regelmatig en intens. Het bijzonder uitgebreide verfproces met de nieuwste technologieën en de toevoeging van Aloë Vera en zijdeproteïnen geven de stof extra intense kleuren met een zeer subtiele glans. Briljante kleuren, zelfs na vele wasbeurten.

Opmaken is eenvoudig

Vooral bij grotere hoeslakens vanaf een breedte van 160cm staan we vaak voor de vraag: “Wat is de lange zijde en wat is de kortere?" Elk Bella Donna Jersey hoeslaken is voorzien van een label met maat- en onderhoudssymbolen. De ‘slimme hoek’ met het label kan over de rechter boven- of linkerbenedenhoek van de matras worden getrokken. De slimme hoek - slechts één begin en het hoeslaken zit perfect.

De Bella Donna jersey hoeslaken en moltons

Bella Donna hoeslakens

Jersey hoeslakens voor om matras - Prijs vanaf: € 59,95
De Bella Donna Alto jersey hoeslaken en moltons

Bella Donna Alto hoeslaken

Jersey hoeslakens voor om extra dikke matras - Prijs vanaf: € 65,-
De Bella Donna Piccola jersey hoeslaken en moltons

Bella Donna Piccola hoeslaken

Jersey hoeslakens voor om toppers - Prijs vanaf: € 62,-
De Bella Donna jersey hoeslaken en moltons

Bella Donna Edel Molton

Molton matrasbeschermer voor om matrassen en toppers - Prijs vanaf: € 54,-
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.