5-Sterrenspecialist

Dreamland is als specialist in slaapcomfort al jaren een begrip in Oosterhout en de regio. Bij Dreamland kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u thuis langs om uw wensen te bespreken.
In 2017 is Dreamland officieel erkend als 5-Sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

Uitstekende klantbeleving

Voor de kritische hedendaagse consument is het keurmerk 5-Sterrenspecialist een handig hulpmiddel om een selectie te maken tussen de verschillende aanbieders. In een oogopslag is duidelijk welke bedrijven vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die bij Dreamland als vanzelfsprekend worden beschouwd!

Alles voor een tevreden klant

Bij Dreamland is vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist het verschil laten ervaren als basis voor een prettige aankoopbeleving”, aldus eigenaar Frank Eikhout.
“Door bij een 5-sterrenspecialist binnen te stappen weet u zeker dat u bij een winkel bent waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”.

Lees alle beoordelingen

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.