Dreamland is de Tempur specialist van de regio Oosterhout, Breda en Tilburg

Bij Dreamland begrijpen we het belang van een goede nachtrust en streven we ernaar om u te voorzien van het ultieme slaapcomfort met de hoogwaardige producten van Tempur. Als gespecialiseerde dealer van Tempur hebben we een uitgebreide collectie van hun innovatieve en ergonomische matrassen, kussens en slaapsystemen.

Tempur is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn unieke drukverlagende materiaal, ontwikkeld door NASA. De Tempur matrassen enkussens passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan, waardoor u optimale ondersteuning en comfort ervaart tijdens uw slaap. Of u nu behoefte heeft aan verlichting van rugpijn, nekpijn of gewoon wilt genieten van een diepere en meer ontspannen slaap, Tempur heeft de oplossing voor u.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale Tempur matras en hoofdkussen dat aansluit bij uw individuele behoeften en voorkeuren. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u het perfecte Tempur product vindt dat bijdraagt aan uw ultieme slaapervaring.

Breng vandaag nog een bezoek aan Dreamland, dé Tempur specialist van de regio Oosterhout, Breda en Tilburg, en ontdek zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van Tempur. In onze showroom kunt u de verschillende Tempur matrassen en hoofdkussens ervaren, uitproberen en vergelijken. Onze adviseurs staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u elke nacht kunt genieten van een heerlijke en verkwikkende slaap.

Tempur matrassen

Tempur traagschuim matrassen

Tempur Pro Plus matrassen

SmartCool hoes. 25 cm dik matras verkrijgbaar in 3 hardheden. Vanaf € 1.849,-

Tempur Pro matrassen

SmartCool hoes. 21 cm dik matras verkrijgbaar in 3 hardheden. Vanaf € 1.649,-
Tempur Prima matras

Tempur Prima matrassen

Standaard hoes. 21 cm dik matras verkrijgbaar in 3 hardheden. Vanaf € 1.449,-
Tempur hoofdkussens | Dreamland

Tempur hoofdkussens

Speciaal gevormde hoofdkussens voor een optimale ondersteuning

Tempur Original hoofdkussen

Vanaf € 159,-
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.