De handgemaakte Magnitude bedden, boxspring en matrassen

Magnitude staat voor een superieur bedconcept, als tegenpool van de grootschalige massaproductie. Met respect voor het ambacht en oog voor esthetiek en details wil Magnitude mensen inspireren om hun slaapomgeving in te richten volgens hun eigen stijl en verlangens. Met Magnitude bestaat het bed van uw dromen niet langer alleen in uw fantasie

Slapen in stijl

Magnitude is een uniek bedconcept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke luxebed te creëren. Jij kiest de elementen en bepaalt de sfeer. Van klassiek tot design, van barok tot minimalisme, van sober tot gewaagd…

Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat, met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail

Het bed van uw dromen in vijf merkbeloftes

In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft u heerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd op vijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

UNIEK
Met Magnitude creëert u uw eigen droombed. U kiest de elementen en bepaalt zelf de stoffen, de kleuren en de look van uw bed. Van klassiek tot modern, van sober tot gewaagd: creatief zijn is de boodschap. U kunt zich laten bijstaan door een winkeladviseur om samen het bed van uw dromen te realiseren.In een gepersonaliseerd luxebed van Magnitude beleeft u heerlijke nachten met een flinke dosis ‘nightitude’. Het merk is gebaseerd op vijf beloftes: uniek, vakmanschap, comfort, topkwaliteit en inspiratie.

VAKMANSCHAP
Het Magnitude bedconcept vloeit voort uit een lange traditie sinds 1930. Ons vakmanschap werd overgedragen van generatie op generatie. U kunt vertrouwen op onze ambachtelijke stielkennis, onze passie en onze drang naar innovatie.

COMFORT
Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen biedt een Magnitude-bed optimaal comfort. De indeling van elke matras in zones zorgt de hele nacht lang voor een perfecte ondersteuning. Zo past bvb. de superieure natuurlatex zich makkelijk aan uw lichaamscontouren aan. De Oxygène- en Oxygène Plus-hoezen hebben een hoog vochtregulerend vermogen en zorgen er ook voor dat uw lichaam ’s nachts op een aangename temperatuur blijft. Daarnaast bevatten de vezels van de hoes probiotica, waardoor huisstofmijten worden geëlimineerd. De basisconstructie van een Magnitude-bed bestaat uit gecertificeerd dennenhout uit Scandinavië.

TOPKWALITEIT
Door de productie in onze eigen ateliers met onze eigen mensen kunnen we topkwaliteit garanderen. Daarnaast kunt u rekenen op optimale begeleiding in onze verkooppunten.

INSPIRATIE
Magnitude laat zich voortdurend inspireren door nieuwe trends, materialen en technieken. We bieden ideeën voor de creatie van verschillende leefwerelden in de slaapkamer, afgestemd op ieders persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit 4 stijlen:
• Contemporary: strakke lijnen, krachtige vormen, grafische eenvoud, pure tijdloosheid
• Classic: traditionele vormen, warme kleuren, rijke stoffen, verfijnde grandeur
• Fusion: kleuren, motieven en lijnen uit alle hoeken van de wereld
• Featuring: spraakmakende designers krijgen carte blanche (bv. STUDIO|Nedda, Jean-François D’Or, Alain Gilles, Maghalie Dooms)

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.