Cassenz Camel Luxe dekbed

Luxueus slapen onder 100% kameelhaar

Dit Cassenz Camel luxe natuur dekbed is gemaakt van 100% kameelhaar en heeft een katoen-satijnen tijk. Het materiaal voelt heerlijk soepel aan en slaapt fantastisch.
Het Camel Luxe dekbed is één van de meest luxe dekbedden van natuurhaar. Het dekbed is gevuld met 100% kameelhaar, en dan alleen het zachte onderhaar. Dit voelt heerlijk zacht en licht aan.

Nooit te warm of koud door unieke isolerende werking
Kameelhaar is vermaard om zijn unieke isolerende werking. De haren isoleren sterk door hun fijne structuur en vangen vocht en zweet ongemerkt op. Dat maakt dit dekbed ideaal voor alle seizoenen. Je slaapt koel in de zomer en aangenaam warm in de winter.
De mooiste vulling verdient een hoogwaardige afwerking. Daarom is het Camel Luxe dekbed afgewerkt met een mako katoen satijnen tijk. De stof is zeer dun geweven en zowel glad, zacht als ademend. De licht glanzende uitstraling maakt het dekbed helemaal af. Je ziet en voelt de kwaliteit in elk detail.

Camel Luxe dekbed uitbreidbaar met seizoensdelen
Ben je een koukleum of heb je het altijd warm? Ook daar is aan gedacht. Je kunt van dit dekbed namelijk eenvoudig een 4-seizoenen dekbed maken, door er extra delen aan te klikken.
Met de Camel Luxe van Cassenz slaap je onder een dekbed van van bijzondere klasse. Gun jezelf dit genot en ervaar het zelf. Na één nacht wil je nooit meer anders.

Terug naar Cassenz pagina

Formaten: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 240 x 200 cm, 240 x 220 cm, 260 x 220 cm

Warmteklasse: 2 – Winter, 3 – Voorjaar/najaar, 4 – Zomer

Prijs vanaf € 225,-

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.