Cassenz donzen dekbed Vermeer

90% Europese eendendons

Een heerlijk zacht dekbed, gevuld met 90% witte Europese eendendons. Dat maakt de Vermeer van Cassenz tot een topper in zijn prijsklasse.

Cassenz heeft donzen dekbedden in verschillende uitvoeringen. Het Vermeer-dekbed is het instapmodel, maar laat je daardoor niet misleiden. Dit is een heerlijk donzen dekbed, gevuld met de mooiste eendendons en met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Zijdezachte vulling, geschikt voor alle seizoenen
De vulling van het Vermeer-dekbed bestaat voor 90% uit witte Europese eendendons. Eendendons is licht en comfortabel. Het materiaal voelt zijdezacht aan en is geschikt voor alle seizoenen. Dankzij de vochtabsorberende eigenschappen slaap je nooit zweterig.

Donsjes zijn lichter dan veertjes en kunnen veel meer lucht bevatten. Door hun hoornsubstantie, fijne luchtkanaaltjes en kromming van de veer houden ze de warmte langer vast. Het Vermeer-dekbed isoleert daardoor uitstekend.

Europese eendendons gaat langer mee dan dons uit Azië. Bovendien wordt het diervriendelijk geproduceerd en voldoet het aan strenge Europese regels.

Tijk van 100% katoen
De tijk van van de Vermeer bestaat uit 100% katoen. Het eendendonzen dekbed vormt zich naar het  lichaam en voelt zacht, soepel en comfortabel aan.

Het dons in dit dekbed is in kleine vakken gestikt. Dit houdt het op ze plaats en voorkomt ongewenste ophopingen. Midden in de nacht je dekbed opschudden is nooit meer nodig. Met de Vermeer slaap je kortom optimaal, voor een uitstekende prijs.

Huisstofmijten krijgen geen kans
De Vermeer van Cassenz is huisstofmijtvrij. Huisstofmijten komen in elk huis voor en zijn lastig te bestrijden. In dit donzen dekbed komen nauwelijks huisstofmijten voor.

De tijk is zeer dicht geweven en mijten komen er nauwelijks door. Bovendien voeden ze zich vooral met huidschilfers en niet met dons. Ze voelen zich slecht thuis in de vulling van dit dekbed. Je kunt hem tot slot eenvoudig wassen op 60 graden. Daardoor krijgen bacteriën en mijten nog minder kans.

Terug naar Cassenz pagina

 

Formaten: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 cm, 240 x 200 cm, 240 x 220 cm, 260 x 220 cm

Warmteklasse: 1 – Winter Plus, 2 – Winter, 3 – Voorjaar/najaar, 4 – Zomer

Prijs vanaf € 165,-

 
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.