26 Maart koopzondag

geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Loof bedden

De bedden van Loof zijn door het eigentijdse en moderne design een absolute toevoeging aan de ruime bedden collectie van Dreamland in Oosterhout. De bedden van Loof kenmerken zich door de warme uitstraling van het massief eiken en gelaagd berken. Door de strakke lijnen van het design, de natuurlijke materialen en het oog voor detail zijn de Loof bedden speciaal ontworpen om de slaapkamer tot een van de mooiste plekjes in huis te maken. Met de verschillende modellen en kleuren kan er altijd een Loof bed gemaakt worden dat bij je past. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende modellen van Loof.

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Kwaliteit en oog voor detail. Dat is al generaties de simpele maar sterke basis van de Loof bedden.

Eenvoud. Dat is belangrijk bij het ontwerpen van de Loof producten. Loof streeft naar een verfijnde vorm die je emoties en zintuigen rust geven. Samen met de ontwerpers laat Loof zich graag inspireren door de Japanse en Scandinavische levenswijze en combineren dat met het pragmatische van Dutch Design. Het doel is een meubel dat mooi is door haar eenvoud. Bij Loof houden ze niet van tierelantijnen en kiezen daarom altijd voor logische, simplistische vormen. Op deze manier gaat een meubel ook nooit vervelen en wordt deze eigenlijk in de loop der jaren alleen maar mooier. 

 

 

Loof Basket bed

Scandinavisch design - Prijs vanaf: € 1690,-

Loof Pure bed

Mooi door de eenvoud van het design - Prijs vanaf: € 1790,-

Loof Nook bed

Strak en modern met oog voor detail - Prijs vanaf: € 2090,-
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.