Nox Hoog-Laag boxspring met Comfort Lift

Een bed voor de toekomst met een elegante uitstraling volgens uw eigen smaak. De Hoog-Laag boxspring met Comfort Lift van Nox zorgt voor een maximaal slaap- en gebruikscomfort zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Het is hét bed voor de toekomst en is ergonomisch zeer verantwoord. Hierdoor maakt het partnerzorg gemakkelijker doordat dit bed instelbaar is tot optimale zorghoogte. Tevens maakt de lift het makkelijk om in- en uit te stappen. Dankzij de Comfort Lift is het mogelijk om het bed in te stellen in verschillende posities. Zo is de functie anti-trendelenburg (bv. Tegen reflux) mogelijk. Is de rug-, knie- en beengedeelte individueel en traploos in te stellen.

Nog een voordeel aan de Nox Hoog-Laag boxspring met Comfort Lift is dat u verzekerd bent van parnerslapen op lange termijn. Dit bed is te combineren met een gewone vlakke of gemotoriseerde boxspring. Dit is ideaal als één van u zorg nodig heeft. Uw heeft dan twee individuele boxspring vormen maar het ziet eruit als één groot 2-persoonsbed.

Dit bed biedt naast al deze functionaliteiten ook een mooie, hedendaagse vormgeving. Er is keuze uit een ruime collectie stoffen en is combineerbaar met verschillende hoofborden, pootjes en toebehoren.

Terug naar Nox pagina

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.