Schramm Divina matras

Het meest luxe matras van Schramm: De Schramm Divina matras. Unieke items zijn exclusief handgemaakt, op maat gemaakt tot in het kleinste detail, op basis van zowel de parameters van het menselijk lichaam als de gewoonten en voorkeuren van het individu. 90 jaar ambachtelijke kennis en ervaring. Vijf jaren van ontwikkeling: De Schramm Divina matras, deze fantastische matras zet een nieuwe standaard in heel Europa met merkbaar meer comfort.

De Schramm Divina matras is verkrijgbaar met vijf verschillende veerspanningen. De handgemaakte functionaliteit, de natuurlijke flexibiliteit en het weergaloze bedklimaat zijn gericht op een doelgroep met compromisloze, hoge eisen aan comfort en luxe.
De nieuwe, uiteraard thermisch nageharde 9-slagspocketveren zijn gemaakt van staal en zorgen voor zachtheid en flexibiliteit. Schitterende, natuurlijke bekledingsmaterialen zoals linnen, zijde, zuiver scheerwol zorgen voor een luxe uitstraling.

Hardheden
De Schramm Divina matrassen zijn er in 5 verschillende resepturen en twee verschillende uitvoeringen in tijk. Op deze manier kunnen we het perfecte Schramm matras met u vinden voor het beste slaapcomfort. De dikte van een Schramm Divina matras is ongeveer 30 cm.

Tijk:
Schramm Divina: Damast tijk met afdeklaag zijde | linnen & 100 % schaapscheerwol

Terug naar Schramm pagina

Schramm Divina matras
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.