VTWonen dekbedovertrekken

VTWonen is een eigentijds merk. Het is stoer, sfeervol en heeft een geheel eigen stijl. De zo nu en dan grovere afwerkingen, robuustere looks zorgen voor een prachtige toevoeging in de slaapkamer. Maar ook de effen VTWonen dekbedovertrekken in warme aardetinten brengen rust en sereniteit.

VTWonen in de slaapkamer

Het bekende merk is van alle markten thuis. Naast dat het al jaren haar stempel drukt op wooninterieurs, heeft het ook de focus gelegd op de slaapkamer. Het is vaak een ruimte waar de minste aandacht aan wordt besteed qua sfeer en inrichting, terwijl het toch een plaats is waar je vele uren doorbrengt.  

Het is van belang dat het slaapvertrek een plaats is waar je tot rust kunt komen. Een ruimte waar je na een lange dag goed kunt slapen en waarbij de kleuren en het interieur is afgestemd op jouw smaak. VTWonen is een merk dat met de uitgesproken stijl direct voor sfeer en warmte zorgt. Daarnaast heeft het een eigentijdse, rustige look waardoor het voor velen passend is.

VTWonen dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van VTWonen is geheel volgens de laatste trends. Niet alleen qua kleur of print, maar ook het materiaal speelt hierin een grote rol. VTWonen maakt gebruik van heerlijk luchtig katoen, stretchy jersey katoen, chique katoen-satijn en warm flanel. Stuk voor stuk stoffen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je optimaal geniet van je slaapcomfort.

Daarnaast zijn de dekbedovertrekken passend in diverse interieurstijlen. Ben je een liefhebber van rust en basic items? VTWonen is dan zeker jouw merk, maar ook wanneer je graag een stoer, industrieel interieur aanhoudt sluit VTWonen perfect aan.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.