Een goede slaaphouding begint bij Dreamland

Wij laten u het verschil ervaren

Daarmee verwoorden we in één zin de filosofie van Dreamland. Om deze belofte blijvend gestalte te geven, stellen wij hoge eisen aan onze beddenspeciaalzaak in Oosterhout. Zo worden alle ontwikkelingen in slaapsystemen nauwlettend gevolgd en op waarde beoordeeld. Op het gebied van bedmode missen we geen trend. Wij zorgen ervoor dat u de verschillende bedden en boxsprings kunt vergelijken en uitproberen. Ook vinden we het van belang dat u inspiratie kunt opdoen voor een passende inrichting van uw slaapkamer.

Slaapkenner

Dreamland is aangesloten bij Slaapkenner, een netwerk van slaapspecialisten. In onze beddenspeciaalzaak in Oosterhout hebben wij de kennis in huis om verantwoorde oplossingen aan te dragen indien een medische toepassing van een slaapsysteem noodzakelijk is. Wij zijn bovendien specialist in hoog-laag bedden, zorgbedden en comfortbedden. Zo kunnen wij u voorzien van alle comfort.

Kwaliteit is een hoge prioriteit. Daarom werkt Dreamland uitsluitend met vooraanstaande leveranciers: gelijkgestemden met dezelfde hoge kwaliteitsnorm. Alle merken in onze winkel in Oosterhout zijn geselecteerd voor uw slaapcomfort.

Uw beddenwinkel in Oosterhout

De slaapadviseurs in onze beddenspeciaalzaak in Oosterhout kennen alle aspecten die bijdragen aan een welverdiende nachtrust en die garant staan voor een perfecte slaaphouding. Wij zoeken graag met u naar een passend bed of matras. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze beddenspeciaalzaak.

Dreamland, uw slaapspeciaalzaak in de regio

slideleft slideright

Frank Eikhout

Oprichter
Directeur/eigenaar sinds 1984
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Robbert Eikhout

Opvolger
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Marilyn Dekkers

Adviseur slaapsystemen
Adviseur bedtextiel
Styliste

Rinie Sestig

Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Page up