Dreamland gaat verhuizen

Binnenkort staat er iets bijzonders te gebeuren. Dreamland gaat verhuizen en samenwerken met een ander typische Oosterhouts topbedrijf!

15 november 2019

Victor Boeren de grootste ongebonden meubel- en interieurspecialist uit de regio en Dreamland dé beddenwinkel van Oosterhout en omstreken gaan intensief samenwerken. In de wonen-branche worden onze bedrijven, ieder in de eigen specialiteit, gezien als toonaangevend. De samenwerking – maar wel zelfstandig – onder één dak is een uniek concept in Oosterhout en brede regio.

Op het moment dat tussen Victor Boeren en Dreamland een verdergaande samenwerking ter sprake kwam, was de kogel zo door de kerk: Dreamland betrekt medio december de oostelijke kant, naast het busstation, van het pand Leijsenhoek 34, Victor Boeren blijft aan de kant van Mathildastraat. Iedere onderneming krijgt een eigen ingang, maar toch komen we beide met onze eigen specialisatie onder één dak te zitten. Een prachtige samenwerking. Twee specialisten die samen je interieur kunnen leveren.

Met de verhuizing van Dreamland en de samenwerking met Victor Boeren kan en wordt het assortiment van beiden ook tegen het licht gehouden. Wij gaan nog meer een uitgebalanceerd pakket aanbieden van bedden, matrassen, slaapkamermeubilair, bedtextiel en kussens. In meerdere prijsklassen blijven de vele bekende merken, die ook nu gevoerd worden, vertegenwoordigd.

Met de zichtlocatie aan de Leijsenhoek, gaat Dreamland terug naar het centrum. Kom je met de auto, kan je midden in de stad gratis op eigen terrein parkeren. Vanaf de Markt is het slechts 200 meter lopen langs andere winkels om bij dé beddenwinkel van Oosterhout binnen te stappen. Dat voelt goed. 85 jaar aan gezamenlijke expertise op het gebied van woninginrichting gecombineerd onder één dak.

Waar je misschien ook blijer van wordt, maar zeker beter is de gigantische showroomopruiming. Voordat we gaan ‘samenwonen’, gaan we in beide winkels een opruiming houden waarvan de klant nog meer koning wordt. Een complete leegverkoop tegen de meest waanzinnige kortingen. Het is nu of nooit! Sla uw slag en profiteer mee. Het wordt na de samensmelting erg leuk, de voorbereiding is nog leuker.

Misschien tot snel tijdens onze verhuizingsuitverkoop en anders heel graag vanaf medio december 2019 in onze nieuwe winkel aan de Leijsenhoek in Oosterhout.


Frank en Robbert Eikhout


Wilt u meer informatie? Kom langs in onze nieuwe beddenspeciaalzaak aan de Leijsenhoek 34 in Oosterhout. Of neem contact op met één van onze slaapadviseurs via Tel: 0162 - 42 88 02.

slideleft

Bestsellers / Sale

slideright

slideleft slideright

Frank Eikhout

Oprichter
Directeur/eigenaar sinds 1984
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Robbert Eikhout

Opvolger
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Marilyn Dekkers

Adviseur slaapsystemen
Adviseur bedtextiel
Styliste

Rinie Sestig

Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Page up