Dé slaapspecialist van Oosterhout Dromen komen uit bij Dreamland

Goed slapen begint bij Dreamland in Oosterhout

Dreamland is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van slaapsystemen en heeft a voor veel mensen een of meerdere keren het perfecte bed mogen samenstellen. We hebben een team adviseurs voor slaapsystemen waarop u écht uitgerust wakker wordt.

Kwaliteit is een hoge prioriteit. Daarom werkt Dreamland uitsluitend met vooraanstaande leveranciers: gelijkgestemden met dezelfde hoge kwaliteitsnorm. Alle merken in onze winkel in Oosterhout zijn geselecteerd voor uw slaapcomfort.

Dreamland staat garant voor een goede nachtrust

De slaapadviseurs in onze beddenwinkel in Oosterhout kennen alle aspecten die bijdragen aan een welverdiende nachtrust en die garant staan voor een perfecte slaaphouding. Wij zoeken graag met u naar een passend bed of matras.

Wilt u meer informatie? Kom langs in onze beddenspeciaalzaak aan de Abdis van Thornstraat 70b in Oosterhout. Of neem contact op met één van onze slaapadviseurs via Tel: 0162 - 42 88 02.


In 3 stappen naar uw droombed

1. Welkom bij Dreamland

U droomt al een tijd van een goede nachrust, waarbij u écht uitgerust wakker wordt. Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze slaapadviseurs, in de avond of bij u thuis.

2. Gegarandeerd slaapadvies op maat

Beter slapen begint bij een goed matras. Samen nemen we uw slaapwensen door en bekijken we de mogelijkheden, passend bij uw leefstijl.

3. Een passende slaapoplossing

Wij zorgen ervoor dat u de verschillende bedden en boxsprings kunt vergelijken en uitproberen. Ook vinden we het van belang dat u inspiratie kunt opdoen voor een passende inrichting van uw slaapkamer.

slideleft slideright

Frank Eikhout

Oprichter
Directeur/eigenaar sinds 1984
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Robbert Eikhout

Opvolger
Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Marilyn Dekkers

Adviseur slaapsystemen
Adviseur bedtextiel
Styliste

Rinie Sestig

Adviseur slaapsystemen
Technisch specialist slaapsystemen

Page up